Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar

Gjorde korv.
Gjorde medvurst stångkorv
köttkorv falukorv
och hans pölsa var omtyckt.
Borlänge levde på honom
i tjugusex år.
Dog 1920.
Det finns ett fotografi
där han iklädd slaktarskjorta
uppkavlade ärmar
och blodigt förkläde
håller en förskärare i högerhanden
färdig till hugg.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 520 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-11 11:55



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket
2018-04-17

  Johan Strömstedt
Vilar ett ursprung i din text. En fin bild växer fram.
2018-03-12

  objekt3
Det hade varit fint att få se bilden. Tack ändå <3
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist