Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...uppskatta det lilla i det stora


Sju underverk

att känna närhet med någon man trivs med

 

att vidröra någon känslomässigt

 

att se olika vyer likt en vacker tavla som en sommaräng

 

att höra fåglar sjunga

 

att smaka något gott

 

att skratta åt något som förgyller din dag

 

och att älska någon som man har kär

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-12 12:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
helt underbart skrivet
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP