Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort inhopp. Inte särskilt eftertänksamt. Nåja... Puss på er! <3


Ni är Alla döende!

 

 

Han riskerar sin hotfulla sanning;

sina fotspår av blod och tortyr,

genom att glänta på hjärtat

och låta oss alla ta del av hans skräck:

En hudflängd barnfilm för vuxna…

En matiné fylld av hat och förakt…

 



Ett grådaskigt paradis, fullt av minor,

där våra blundande ögon har makten

att förinta ett faktum till damm.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-12 18:24



Bookmark and Share


  AKT VIP
En bildrik skildring
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP