Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantomvibration

allt som tappar färg
glömmer långsamma detaljer

våra fingrar i den första flätan
födelsemärket under mitt på som
min kropp i oändlig vibration
dina ords ärrbildning
klädde av mig
i tvivel
kände jag mig själv innan jag träffade dig
en sekund är värt hela hjärtat
när jag öppnar igen
är du borta

långt förfluten
i fantomvibration






Fri vers av KATKA
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-13 17:03



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Är du en dam eller en herre?
man har väl rätt att fråga, men du har inte skyldighet att svara...
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

KATKA
KATKA