Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pudra näsan

Jag ser de gladas verklighet
Jag ser den perfekta stolen
Under det perfekta bordet
I det perfekta huset med de perfekta golven
Jag ser inte tandborstar och munskölj
Toaborste och wc-rent
Under silen ser jag inte grönt slem
Mellan fogarna ser jag inte gult lim
I avloppet ser jag inte svart könshår
Jag ser inte verkligheten




Fri vers (Fri form) av snigelhuvud
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-14 00:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du kanske använder städax :)

ganska kul städa faxist
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

snigelhuvud