Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För allt du gör...

För allt du gör
så förlåt dig själv.

Jag är en entreprenör
en kreativ själ

Men, ibland trampar jag
i klaveret

Visst, jag gör också fel
Jag kan såra
Jag kan besvika
Använda
Manipulera

Men, trots mina brister
Vill jag ju hjälpa
och skapa livsrum.

Men, ikväll så bara jag
förlåter mig själv.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-03-14 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP