Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håller trasigt kvar

håller trasigt kvar
som om det någonsin funnits logik
i längtande skulderblad

det är lätt att leva livet baklänges
slungas mellan ebb och flod

i alla parallella tidskapslar väntar jag fortfarande på dig
ofläckad
oavsett




Fri vers av KATKA
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-14 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KATKA
KATKA