Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika världar, samma illusion

De lever och verkar
i samma illusion
men medan de boende
för evigt har satt sig
tillrätta i dagrummet
och parkerat sina blickar
i världen utanför fönstret,
springer personalen
för livet, för pengarna
medan de tänker på allt
som måste göras
när de slutar sina pass
och allt de vill hinna med
innan de placeras
i ett dagrum någonstans




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-15 10:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Parkerade blickar
en klocka som tickar
för vem?
2018-03-25

    ej medlem längre
Ett ekorrhjul som snurrar för alla. Bra beskrivet!!
2018-03-16

  Spik
Det ökända ekorrhjulet, bra formulerat.
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta