Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Gud


TACK

Vem var den som sträckte fram
från himmel sin hand
och tog mig ur djupa vatten
till kärlekens strand

Jag väntar visst på ett svar
och gör analys
hur hamnade jag i det här
jordensparadis

Göra en så gudomligt
och stort mirakel
det skulle jag aldrig nånsin
kunna klara själv

Ref.

Vad är det som sker
vem ansvaret bär
att jag är förälskad
att jag är så kär
Jag vill bara denne
hjärtlig hälsning skicka
tack för all min glädje
och tack för min lycka

Jovo Janjicic




Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-15 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP