Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är blod

Jag är blod
och liv
vägen bort
som leder hem

Vi har bara detta
och det är nog






Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-16 22:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bra
2018-03-18

  AKT VIP
Sant
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP