Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm.

Plötsligt är aprilvädret här
trots att det bara är mitten på mars.
Stormen river och sliter
skallrar i fönsterrutor.
Svingar grenarna av och an
vinden klagar och suckar.
Nu står termometern på pluss
blåser och krymper jättedrivor.
Dagarna vandrar så sakta mot påsk
kanske kommer det bli vår i år igen..




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-18 09:52



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Jaa... efter denna långa, kalla vinter är vårlängtan ovanligt stor...
Ett vårpåskunder är vad vi hoppas på...!

Fint poetiskt skaldat!
2018-03-23

  Anya VIP
Jaa vi får hoppas på våren. :)
2018-03-21

  AKT VIP
Härlig påminnelse om ankomsten av det som många väntar på.
2018-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Våren är på väg, snön har smält, fåglarna sjunger och bygger bo.
Snart dags att kolla garderoberna.

2018-03-19

    ej medlem längre
Kraften och ljuset i dina ord lovar snar vår - härligt!
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP