Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Ett hem
kan vara slott
eller koja

ett skratt
som hittar hem
när man vill skoja

en villa
för många
miljoner

några filtar
för fem
kronor

för bara en femma!

att hälsa på
är gratis

ta dig lite
lakrits
och känn dig
som hemma




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-19 05:15



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
"Onassis har sjutton badrum och jag har en sprucken potta". Värsta Peps Persson-stuk!
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren