Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm fragment


Drömmande varg

Vi stod på en balkong och tittade på himlen.
Stjärnorna började röra sig I klara färger,
De var igentligen rymdskepp.
Jag var medveten. Euforisk. Jag flög igenom en stor sal, berusad av detalj rikedomen. Underbar förtrollad mystik.




Fri vers (Fri form) av Epictetus
Läst 369 gånger
Publicerad 2018-03-19 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Epictetus
Epictetus