Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddags haiku

White, the walls and door

Daylight from the window shines

Blue and black sticks out




Bunden vers (Haiku) av Epictetus
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-02 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Epictetus
Epictetus