Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön Glömska

Gyllenbruna löv virvlar.

Den gröna glömskan omfamnar ljudlöst våra drömmar.

Jag är den osagda lyckan som bär vinden,
lyckan som virvlar kring sig själv.
Oändligt föder den sig själv på nytt.
Likt glimrande guld skiner dess osynliga sken.

Ordlöst säger något mig;

Drick djupt från denna källa!






Fri vers (Fri form) av Epictetus
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-05-14 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Epictetus
Epictetus