Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjan

Väntande vår, 
vill du vintern väck? 

Väntande vår, 
verkställ!

Visa ditt vänaste väsen, 
vyssa den till ro!




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-19 16:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, snart är vintertiden förbi och vi kan andas frisk vårluft igen...härligt...
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP