Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen tillhör de vackra. Nåja.


Youtube-luder

*

 

Akta din tunga din åsikt är tabu;

höj inte rösten, smält in, kära du

För påstår du att Tomas Ledin och hans låtar suger

så steglas du verbalt, liksom alla andra som ”ljuger”.

Håll med topplistans sockrade luder,

det är enbart sanningens honung som ljuder.

Säger du sedan att Kent är bara skit

så är det Hets Mot Popgrupp, nu åker du dit!

 

*

Spraymålad solkräm gör kroppen så smäcker,

du ser kanske bra ut, men huvudet läcker.

Silikon i läpparna ovan och nedan

och lite botox i nylle och panna.

Pattarna fyllda av plastskum och sedan

är du lika het som den där Ankan Anna.

Men fy tusan för den som alls vågar kritisera

nåt hos denna skyltdocka, då lär bomben brisera:

 

*

 

 

”Du är en hater, ett kräk och ett troll,

som tror att du spelar alls någon roll.

Jag är Youtubekändis, vad är Du ditt svin?!

En CSN-skuldsatt fan utan följare och utan kokain!

Flera tusen pers ser när jag målar mina naglar

kommentarerna öser ner och likes:en de haglar.

Det är jag som är samhällets bärande länk

För jag kan ignorera sånt som ’lyssna’ och ’tänk’”

 

*

 

 

Yta och rörelser, puta och njuta, parfymers aromer

Lite sparsamt med IQ, men full av extra kromosomer:

Det är det enda som gäller, det är det som går hem,

hos den publik som knappt kan räkna till ’fem’.

”Försök inte likna mig, jag är unik, jävla härmapa

Jag är oöverträffad, din fittiga ’Spermapa’!”

Så ser vår värld ut – hata och lid!

Ge mig ett svampmoln, ge mig lite frid!

Jag ligger på mossen, lite på glid,

när bomben så spränger får jag lite tid...

För mig själv!

Dränk dig i en älv!

En flod, ett hav - allt som får dig i väg från i dag!


*

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-03-19 20:07



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Oooo ja, detta var en rejäl kryddmix
av den inbillade skönheten å odjuret i en och samma person.
Bra vetja!!
2018-03-22

    Jag är fan större än Sartre VIP
Mycket bra text som belyser hur sinnessjuka människor faktiskt är.
2018-03-21

  Öknens Ros VIP
Läs gärna min dikt "Den moderna människan" som jag skrev för ett tag sedan.

Din dikt vrider skruven ett par varv till, härligt cynisk.
2018-03-20

  Kungskobran VIP
Fint, ge dom på käften.
2018-03-20

  Syrran77
Rocka medmänsklighet
Rocka värmande ord
Rocka livsglädje åt alla
Särskilt åt dig!
2018-03-19

    ej medlem längre
Orden skriker ut sitt budskap. Träffar alla sinnen. Gör ont.
2018-03-19

  AKT VIP
Intressanta reflektioner. Boka svampmolnet next to yours till mig!!
2018-03-19

    ej medlem längre
en redig käftsmäll
ser många Rätt +
2018-03-19

    Sefarge VIP
Till ytlighetens
cyber parnass
Rejält kryddad
taskspark med
känslokvalité av
Högsta klassen
:)




2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP