Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ode till ambivalensen

Du är mitt ljuvligaste och hemskaste
Vemod
Saknad, längtan och trängtan
Allt på samma gång
Vill och vill inte
Vill bort och tillbaka
Stänger dörren och går ut,
vänder genast om
Hjärtat faller genom bröstkorgen
och stockar sig i halsen
Fjärilar i magen - kaskadspyr
Mitt huvud, vad gör du med det?
Kan inte välja
Pest
eller
Kolera




Fri vers (Fri form) av loulisen
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-19 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

loulisen
loulisen