Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålens Öga

Jag har det i hjärnbarken
Inristat med spritpenna i tydliga linjer
"Du är inte nog"
Det ringer som klockor i öronen
"Du är inte nog. Det är inte nog att du älskar mig"
Vill säga förlåt
Jag är bara ett snabbt rus som avtar
Men jag vill ha kvar dig lite längre
Så istället ber jag
Säg att du vill ha mig
Älska mig
Stanna
Gör det med ögonen
Jag läser dina läppar
Ljug för mig
Ljug för mig
Ljug för mig




Fri vers (Fri form) av loulisen
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-21 13:20



Bookmark and Share


    det var en gång
fint!
2018-03-25

  Stay Golden
Loves addiction, hmm no need to rush it.
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

loulisen
loulisen