Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i din säng

Jag bara ligger där i dina armar
Tänker att fan, fan, fan
När du släpper taget om mig sen
Kommer jag att lösas upp
Sippra ut genom madrassen
Och falla isär på golvet med en dunk
Men jag ligger kvar
Vem dammsuger ens under sängen?




Fri vers (Fri form) av loulisen
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-12 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

loulisen
loulisen