Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Mina tankar går till dig, 
du som nått din sista färd. 

Tack för allt du gav. 
Tack för minnen jag har kvar.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-20 13:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina minnesord...
2018-04-02

  ULJO
Fint formulerade ord till ett avsked.
2018-03-21

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert formulerade avskedsord.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP