Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När vet jag

När kan jag säga -
jag älskar dig?

Alltid försent
alltid för tidigt
Men aldrig säker

När kan jag veta
att det är du
bara du

Troligen aldrig
troligen försent
troligen inte alls

Men ändå vet jag
du som håller min hand
du som torkar min tår

Och om du gråter
är jag hos dig
stryker din kind

Så det huvudet inte vet
det vet handen
det vet ögat

Och jag håller det för troligt
att ännu om 5 år
eller 50 år
så är jag här hos dig

Så det min själ vet
men inte min hjärna
är att jag älskar dig

 




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2018-03-21 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP