Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tautogram 2

Fager fullmåne fullgör familjär filosof.

Fasansfull fejd främjar fientlig frustration.

Fridfull fågel finner frodig frihet.

Fylla framställer falsk flykt.




Bunden vers (Annat versmått) av Epictetus
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-22 00:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den här är fullkomlig
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Epictetus
Epictetus