Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärlek blev ett skällsord...


Svetsloppor

 

  

Jag stjäl din utpumpade, slutpumpade gråsten,

och odlar den i min svarta diafragma.

När dina svetsloppor till fräsande kyssar

lämnar brännmärken från Prince på min kropp,

då karvar jag ut en dröm i ditt fördolda ordförråd

för att kunna mura igen din mun med kärlek,

så att vi kan mötas läppar mot läppar

i en dans kring bödelns snara.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-22 00:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Svart som natten och naturligtvis superbra!
2018-03-22

    ej medlem längre
Det virvlar stark sensuell smärta i dina ord.
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP