Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ställ in morgondagen!


När solen dör i barnsäng

 

 

Krigiska moln, av sot och svavel

tvingar solen att dö i barnsäng,

alltmedan en bukett nässlor och tistlar

förgyller månljusets övergivna grav

lik en grönskande näve av hat.

 

 *

 

Och någonstans går en svartklädd dam

bärande på ett skinn fullt av sägner

som skapats genom barnförbjudna andetag;

nödvändiga för att mäkta med att radera

den stinkande farsot kallad Livet.

 

*

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-22 02:41



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Hemsk och vacker!
ja kanske är det så - vi behöver livslögnen för att orka leva

2018-03-22

    ej medlem längre
Trösta mig aldrig med en lögn....
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP