Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren presenterar sig

Asfalten blänker i den tidiga morgontimman.

Jag är närvarande
På ett annat sätt

Ett lätt mars-betonat snöpuder håller sig fortsatt krampaktigt kvar men försvinner allteftersom

Det märks.

Det är tydligt.

Onekligen

är det så

att..

Vinterns grepp håller på att släppa

och ett sagolikt ljus-skimrande skådespel tecknar sig över takåsarna.

Jag är ensam betraktare av detta tillfälliga vårtecken och känner mig priviligerad och hoppfull.

Våren står nu onekligen för dörren.

Värme

Och ljus

Sveper in i mitt medvetande och värmer min själ.

Jag blir glad över det lilla.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-22 05:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Våren väcker oss ur idet!
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP