Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

 

 

ur led är tiden

rentav vriden

än ska det vridas hit

än ska det vridas dit

 

men folket det lyder

har inte attityder

vågar inte protestera

vill inte proklamera

 

när ska makten lyssna på

protester från alla de små

som svär och förbannar

de styret bannar

 

ge oss tiden tillbaka

ty den vi har sakna'

sluta med tiden bråka

låt oss istället språka

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-24 11:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skall bli intressant att se om den diskuterade ändringen går igenom!
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP