Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onda Minnen

När jag tar mitt sista andetag
Kommer jag att minnas
Alla de underbara minnena jag fått
All smärta blev för mycket
Det var för mycket som gick fel
Snälla ni förlåt mig
Jag har glömt vem jag är




Fri vers av Elfwitch
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-06-05 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfwitch
Elfwitch