Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligheter

Min familj ser mig som en självisk person
En person som tar större plats än vad som är nödvändigt
Mina vänner ser mig som någon som alltid finns där
Någon som alltid ger en hjälpande hand
Är det då inte så
Att hemmet ger oss en chans
Att vara den personen som vi inte kan vara bland andra




Fri vers av Elfwitch
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-05 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfwitch
Elfwitch