Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ...

 

 

 

skönheten

alldeles vid dörren

skänker mig glädje, krafter och drömmen

jag omfamnar dig

känner mig älskad för stunden




Fri vers av Rise Little One
Läst 324 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-25 10:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, så ljuvligt...
2018-04-21

  Lars Hedlin
Kärleks flöde!
2018-04-06

  Mona Nordkvist VIP
Härlig värme i orden
2018-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text i kärlekens namn!
2018-03-26

    Birgersdotter VIP
Vackert .Härlig känsla.
2018-03-25

  Stisse
Underbart skrivet. Så nära vi har till det viktigaste.
2018-03-25

  Nils-Robert
Romantiskt formad till kärleken och livet
2018-03-25

    ej medlem längre
Glädjen och värmen bor i dina vackra ord!
2018-03-25

  Quasimodo
Mycket kärlek tätt intill
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One