Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar


Våra vingar,
är disktrasans
dans
och konsistens

Vill krama ur,
den sista musten
Handslaget glider

Slår mig hårt
att det blev landningen
av en perfekt show




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-26 19:50



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Det är en poesinörds dröm och glädje att finna så många litterära knep på sån liten yta.
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol