Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för jobb



M å n g a kassar med hem ikväll
Fler än vanligt
Överfyllda med jobb
Utvärderingar, utredningar,
Utomordentligt krävande
med mera med mera med mera

Men det blev Netflix
Kassarna öppnades inte ens
för trött
så trött
helt obeskrivligt trött

Jag håller inte ett enda
av mina nyårslöften
Eller uppsatta mål
heter det visst i dessa tider

Undrar om svaret är
time management ??










Fri vers av Terapipoeten
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-26 21:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Känner igen, känner igen.
2018-05-28

  bohemen VIP
Kan du inte vila ut ordentligt nu under påsken?
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten