Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Love Will Tear Us Apart" /Ian Curtis


Oömma samlag



Vi var barn av vår tid, vuxna slynglar;

gamla, men utan erfarenheter,

eller kunskap om hur man plåstrar om sår.

Vi trallade på gamla protestsånger,

men hajade inte att vi var opportunister

mot kärlek, värme och närhet.

 

*

 

Såg du den komma, älskling?

Den nedsotade virvelvinden

av tristess, slentrian och vardagsbrus?

Vi flydde med pulver och pipor,

med oömma samlag och invektiv,

med avsmak som livets krydda.

 

Vi flydde tillbaka, lät tråkigheten döma oss.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-27 17:50



Bookmark and Share


  Gena
Å den DÄR alltså. Evighetens eländiga drömmar. Så snygg.
2018-03-28

  AKT VIP
En gripande text. Hoppas att du fått ordning på ditt liv idag.
2018-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra diktat! Ibland står man i skiten. Vänder tillbaka till livet man kom ifrån, fast det egentligen inte var bättre.
2018-03-27

    ej medlem längre
När känslor blir till aska och kärleken dör...eller har den kanske aldrig varit just kärlek, bara ett behov från två ensamma människor att hålla ihop konturer som rämnar.
2018-03-27

  Nils-Robert
Om hur vi omvärderar livet vi lever och har levt. Bra skrivet.
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP