Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid som rusar, liv som brusar

Du får en liten kaka av liv

En portion ljus energi

Den är..

Din att slösa.

Förvalta

Betrakta

Eller förkasta

Här och nu

Inte sen

Jorden snurrar

Liksom din utmätta tid.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-27 20:40



Bookmark and Share


  Syrran77
Tänkvärt om att ta vara på den tid vi har fått.
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP