Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28/3

Solstrålar värmer; 
nattens snöfall pudrat mark

- krokus kämpar på




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-28 15:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Precis så är det nu, ja...fint och vårlikt...
2018-04-02

  Solstrale VIP
Snö faller kanske ut och bort, solen smälter den fort!
2018-03-28

  ULJO
Inte så vi vill ha det nu. Men taget ur den bistra verkligheten.
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP