Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar kvar

Men medan personalen
byts ut under dagen
stannar de boende kvar
med sina långa blickar
och tröstsökande händer

Dagar blir nätter och dagar,
i dagrummet går solen upp
lika lätt som den går ner
medan de boende kämpar
sig fram genom sina liv




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-30 10:02



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Väl Skildrat elände !
2018-03-30

  Kungskobran VIP
En dag i taget
tills man tappar taget

2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta