Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutiner

De boendes rutiner
går inte att jämföra
med personalens
men de finns där

för att underlätta
personalens arbete
och så att dagen
snabbt ska bli kväll




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-30 10:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mycket intressant skriven text, kort, saklig samt upplysande, litet som en handledning för personal av olika slag.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta