Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här stunden och oändligheten

I det brustna
Djupa
Mörka

Finns det vackra
Lena
Vilda

Som fått växa upp ur sprickorna
I en sargad själ
Och vattnas
Av sorgens tårar

I oändligheten
Finns det tillfälliga
Det som alltid är inom räckhåll
Men som trots det glider ur vårt grepp

När vi nästan
Är på väg att dö
Kan vi hitta det vi behöver
För att känna oss levande

I dig
I mig
Finns du och jag
Den här stunden
Och oändligheten




Fri vers (Fri form) av Tess Waltenburg
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-31 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk text!!! Överväldigande!
2019-01-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull väl infångandes diktalstring
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess Waltenburg
Tess Waltenburg