Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Tack ändå
Som dröm var du vacker att få

Tack för mig
Du sa kanske sen nej

Tack för allt
Här har blivit kallt

Tack så mycket
Jag miste hela stycket

Tack på förhand
Besök mitt drömland

Tack och hej
Jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 211 gånger
Publicerad 2018-03-31 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden