Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kat(t)astrof

Ka(t)tastrof
är en diktstrof
för en katta

hundralapp
är en same
i hundspann

hästkur
är en busshållplats
för hästar

kos(t)tillskott
är en stillsam ko
med ryggskott

muskedunder
är att hålla en sked
under en råmande ko

marsvin
är ett vin som
lagrats i mars

diktarens död är att
vara rolig på befallning

lustigkurre
är jag




Fri vers av Petter Wingren
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-04 21:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Roande ordlekar.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren