Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkneproblem i vardagen

Gör si
Och nu gör du så
Du gjorde ett
Nu måste du göra två

Från två till tre
Och tre till fyra
Stressande kanske
Känner mig som en
Arbetsmyra

Det måste vara rätt nu
Gör det propert och korrekt
Annars kanske du får börja
Om på nytt igen












Övriga genrer av Korwis
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-05 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis