Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text inspirerad av grekisk mytologi.


The final destination

A ripple on the surface
In the black water appears
A boat in the quiet
Carrying souls to the beyond
Now, all far from the beach
For the river Styx
Taking all and each
To a destination
Far
Out
Of
Reach




Övriga genrer av Korwis
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-17 11:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den grekiska mytologin är byggd på fantasier.

Bibeln säger sanningen om detta med slutdestinationen: den dubbla utgången.
Vi väljer själva.
2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis