Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Nyårslöfte

Jag blöder genom det öppna såret
En gåva till mig själv, ett löfte för det nya året
Tankarna snurrar och kaoset tar form
Medan jag försöker vila
Ränner de förtvivlat
Och jag kan inte minnas senast
Jag kunde sluta ögonen, utan att känna någon press
Ingen stress
Oro inför den nya dagen
Och tankarna håller mig vaken
Så min önskan inför detta år
Blir att jag mår
Bättre än det som passerat
Och kunna somna utan spår
Av alla djupa själsliga sår
Om det ens är något
Jag vid det här laget förmår
Vända mig mot det nya spåret
Och läka det ständigt blödande såret




Övriga genrer av Korwis
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-01 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis