Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under tolvslaget kunde jag inte fokusera på fyrverkerierna och folks firande. Jag såg panikslagna fåglar som flög mellan hustaken, och det enda jag kände var sorg. Empati är en bristvara i dagens samhälle.


Nyår

Svarta skuggor som irrar i natten
Rusar fram mellan hustaken
Speglas i takten
I explosiva blixtar de färgas
Bland högljudda bomber och knallar
Susar runt i ren panik
Och helt utan att förstå
Medan människorna önskar varandra
Gott
Nytt
År




Övriga genrer av Korwis
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-01-01 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis