Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Sitter här
Mitt bland er
Ord som ni inte lyssnar till
Ljud ni inte hör
Sitter här
Ansiktet som ni inte ser
Trots att jag befinner mig
Här
Mitt bland er




Övriga genrer av Korwis
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-26 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis