Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vita rummet

Det vita rummet fortsätter
med vägg efter vägg
i en cirkel utan slut
Plötsligt flimrar vatten
som en skugga på det vita
Det är den kalla luften
från det öppna fönstret
som möter instängdheten




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-06 11:29



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skön text
2018-04-08

  Goraxy 89 Orion VIP
När den kalla luften möter instängdheten uppstår kondensationsfenomen !

Talande bildspråk

Gillar !!!
2018-04-07

  Kungskobran VIP
Underbart när den friska luften tränger bort luften full av sjukdom
Man blir frisk.

Fint beskrivet av dig
2018-04-06

  Carl-Johan Bachofner
Ja just det. När varmluften stiger igenom den kalla och krusas till skuggvågor emot väggen en solig dag!
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta