Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ana och Ed

Jag ser dig din jävel vad du än tror.
Du värderar och basunerar utan tunga och mun.
Liten och fin, stanna där du är. Bara världen rör sig inte du.

Du kramar med taggarna in mot mitt skinn.
Jag känner ditt mörker du är en hin.
Jag hör dig din jävel och vet att du ljuger
men likväl i ditt splittrande hat jag Brinner.




Fri vers av TrollTuffsen
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-06 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTuffsen
TrollTuffsen