Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hets

I huden det nyper,
Som ett lager solvärmd sand.
Längs med käke och armar det stryper,
Sätter fingrar och ben i brand.
Slipar en yta.
En världslig bravad.
Inom mig det ryta,
Vanmaktens kaskad.

(En eliminerad själs hjälplöshet)




Bunden vers (Rim) av TrollTuffsen
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-10 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTuffsen
TrollTuffsen