Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

Alla dessa
ögon

som
tittat på mig

Som granskat mig

Dömt

och fördömt

Som synat mig

Min uppenbarelse

Kärleksfullt

Ömkande

Trånande

Kanske

Med hat och förakt

Eller

Med upptäckarlust
och nyfikenhet

Vad tänkte de egentligen

Det får jag aldrig veta.





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-08 07:53



Bookmark and Share


  Classico VIP
Fin dikt :)
2018-04-10

  BenGust VIP
Ögon som ser sig själv i andra människor.
Ögon som söker beskära andras
svängrum genom att blåglo.
Ögon som söker vila.
Ögon vars blick flackar omkring
och inte hör hemma nånstans.

2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP