Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårda tider för en sjöman som heter Snibben!

En sjöman heter Snibben!
En Sjöman heter han!
Och när han kommer och tigger...
Så finns det ingen mat!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mim
Läst 170 gånger
Publicerad 2018-04-08 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim